Vítězná premiéra A týmu

25.10.2021 21:04

HC Zastávka – TJ Sokol Černá hora 8:3 (1:1,3:1,4:1)

Br. Barák (Jambor), Bednář (Lesonický), Šedý (Burian), Bednář (Šedý), Bednář (Šedý), Jambor (Lesonický), Burian (Jambor), Šedý (Fiala) – Bažant (Nádeniček), Bažant (Nádeniček), Nádeniček (Králík)

Vyl.: 5:5, využ.: 1:0, osl.: 1:0

Rozhodčí: Scheiner, Tanenberger, diváků: 45

Průběh zápasu:

První třetina probíhala za mírné převahy domácích, ale hosté dobře bránili a spolehlivě chytal Navrátil v jejich brance. A tak překvapivě to byli oni , kteří Bažantem otevřeli skóre. Domácím se podařilo vyrovnat až tři sekundy před koncem první třetiny. Autorem branky na 1:1 byl po přihrávce Jambora Barák.

Druhá třetina pokračovala převaha domácích, kteří na rozdíl od první třetiny své šancezačali proměňovat. Napřed se prosadil Bednář po nahrávce Lesonického a po něm Šedý po střele Buriana. Hosté ještě snížili Bažantem na 3:2, ale domácím zásluhou Bednáře odskočila do konce třetiny na 4:2.

Třetí třetinu už ovládli domácí. Nejdříve upravil na 5:2 Bednář a tím završil svůj hattrick. Na 6:2 zvýšil Jambor po nahrávce Buriana. Hosté ještě zkorigovali na 6:3, ale domácí už si nenechali vítězství vzít. Po brankách Buriana a Šedého upravili na konečných 8:3.

Další zápas je na programu v sobotu 30. 10., kdy se naše mužstvo utká na Zimním stadionu v Boskovicích s týmem TJ Rájec-Jestřebí (zápas začíná ve 13:00).

 

—————

Zpět