Sezóna 2016-2017 byla rozlosována

15.09.2016 14:01

V sobotu 10. září 2016 se konal předsezónní aktiv, kde byl rozlosován nový ročník KSM Vysočina.

Hrací systém:

1. část - V jedné skupině - čtyřkolově systémem každý s každým, tříbodovým systémem. Při nerozhodném výsledku následují nájezdy, a to po třech na každé straně. Při nerozhodném stavu se pokračuje v opačném pořadí po jednom na každé straně do rozhodnutí (náhlá smrt). Za vítězství v normálním čase jsou tři body, za vítězství na nájezdy dva body, za prohru v prodloužení jeden bod a za prohru v normální hrací době nula bodů.

2. část - o umístění

O 1. místo - tvoří družstva umístěná po 1. části na 1. a 2. místě. Zápasy se hrají na dvě vítězná utkání do rozhodnutí. Při nerozhodném výsledku následují nájezdy, a to po třech na každé straně. Při nerozhodném stavu se pokračuje v opačném pořadí po jednom na každé straně do rozhodnutí (náhlá smrt). První a případné třetí utkání se hraje u lépe umístěného družstva po 1. části (1-2), druhé utkání se hraje u hůře umístěného družstva po 1. části (2-1).

Vítěz získává titul Vítěze krajské soutěže.

O 3. místo - tvoří družstva umístěná po 1. části na 3. a 4. místě. Zápasy se hrají na dvě vítězná utkání do rozhodnutí. Při nerozhodném výsledku následují nájezdy, a to po třech na každé straně. Při nerozhodném stavu se pokračuje v opačném pořadí po jednom na každé straně do rozhodnutí (náhlá smrt). První a případné třetí utkání se hraje u lépe umístěného družstva po 1. části (3-4), druhé utkání se hraje u hůře umístěného družstva po 1. části (4-3).

O 5. místo - tvoří družstva umístěná po 1. části na 5. a 6. místě. Zápasy se hrají na dvě vítězná utkání do rozhodnutí. Při nerozhodném výsledku následují nájezdy, a to po třech na každé straně. Při nerozhodném stavu se pokračuje v opačném pořadí po jednom na každé straně do rozhodnutí (náhlá smrt). První a případné třetí utkání se hraje u lépe umístěného družstva po 1. části (5-6), druhé utkání se hraje u hůře umístěného družstva po 1. části (6-5).

 

—————

Zpět