HC obral prvního o 3 body

29.01.2017 12:18

TJ Náměšt n/Osl. - HC Zastávka 4:6 (0:1,0:2,4:3)

Sestava HC: Vybíral (od 58 min. Ševčík) - Fišer, Fiala - Vyhnalík, Kliner - Soběský - Koblížek, Kozárek, Šedý - Mikule, Stromecký, Brekke - Gejdoš, Sedláček, Mareček - (Matal)

Branky HC.: Stromecký (Šedý), Mikule (Stromecký), Mikule (Stromecký), Šedý (Mikule), Stromecký (Brekke), Sedláček

branky TJ: Tóth, Doležal, Kejda, Bauer, asistence Strnad 2, Krčál E., Pálka, Vysloužil, Růžička

vyloučení 4:10, navíc domácí 5 minut + 20 minut OK, rozhodčí Dvořák, Fiksa, Berger, 160 diváků, hráno na ZS v Náměšti nad Oslavou.

Utkání bylo v první třetině vyrovnané, i když domácí měli více šancí, jenže je vždy vychytal brankář hostí. Domácím se nedařilo, snažili se, ale chyběla lehkost a souhra, která mužstvo provázela v předchozích zápasech. Šťastnější byli hosté, když v 19. minutě skóroval Stromecký. Druhá třetina byla stejná jako první - domácí se snažili, ale byl to pro ně zkrátka den blbec. Kombinace se nedařily, vázla souhra a k tomu výborný brankář hostí Jiří Vybíral. Hosté těžili z chyb, které logicky vycházely z přemíry snahy, což potrestal Mikule. Ve 34. minutě po chybě domácího brankáře Aleše Sázavského hosté další brankou zvýšili na 3:0 a to už začínalo být s domácím týmem na pováženou. Do třetí třetiny nastoupil v domácí brance Václav Bednář a domácí se pustili do soupeře, jenže hned inkasovali z hole Adama Šedého. Hrálo se především ve třetině hostí, až konečně ve 44. minutě v přesilovce domácí skórovali brankou Tótha. V 50. minutě se za domácí trefil Martin Doležal. Domácí cítili šanci, a tak když byl v 55. minutě vyloučen hostující Kozárek, odvolali brankáře a zatlačili hosty do jejich obraného pásma. Jak už to tak bývá, když se nedaří, tak se nedaří. Chybující obránce domácích umožnil hostům skórovat do prázdné branky. Vzápětí ale domácí opět skórovali Martinem Kejdou a opět odvolali brankáře. Stejná chyba domácích na modré umožnila hostům opět skórovat do prázdné branky. To už pro domácí byla labutí píseň, čtvrtou branku vstřelili 3 vteřiny před koncem a tak si body z Náměště odvezli hosté.

—————

Zpět