Áčko vstoupilo do nové sezóny vítězstvím nad Bystřicí

20.09.2020 22:42

HC Zastávka – BK Zubři Bystřice n/P  4:3pp (1:0,0:3,2:0,1:0)

Branky: Šedý (Bednář), Jambor (Mráz), Barák (Mráz,Jambor), Lesonický (Roubal)  -  Škorpík (Jan), Zítka (Šimon), Zelinka (Pavelka)
Vyloučení: 3:5, bez využití, div. 29
Rozhodčí: Sibera, Mareček, Tichý
Sestavy:
HC Zastávka
Vybíral – Fišer, Švestka, Lučivňák, Barák – Bednář, Lesonický, Šedý, Jambor, Kozárek, Mráz, Mikule, Roubal, Jedlička
BK  Zubři Bystřice n/P
Beno – Musil, Jan, Martínek – Zelinka, Šimon, Zídek, Škorpík, Ludvík, Kintr, Zítka, Pavelka, Jakeš

V prvním zápase sezóny začali lépe domácí a v 11. min. se ujali vedení, když po střele Bednáře dorazil puk za Benova záda Šedý. Hosté potom přidali a do konce třetiny si vytvořili radu šancí. Domácí mohli děkovat Vybíralovi v brance, že stav střetnutí byl po první třetině 1:0.

Ve druhé třetině hosté pokračovali ve zlepšeném výkonu a ve 23. min. se dočkali vyrovnání z hole Škorpíka po přihrávce Jana na 1:1. Domácí pokračovali v matném výkonu a hosté trestali. Nejprve Zítka po spolupráci se Šimonem v 31. min. dostal hosty do vedení 1:2 a pak v 38. min. Zelinka po kombinaci Pavelkou upravil stav utkání po dvou třetinách na 1:3.

Ve třetí třetině se domácí po korekturách v sestavě a hlavně zvýšením důrazu vrátili do zápasu. Nejdříve ve 43. min. Jambor po spolupráci s Mrázem snížil na 2:3, aby pak ve 49. min. po akci Mráze s Jamborem vyrovnal Barák na 3:3. Do konce třetiny se střídaly šance na obou stranách, ale brankáři se překonávali.  Utkání tak skončilo v normální hrací době nerozhodně 3:3.

Prodloužení začalo velkou šancí hostujícího Ludvíka, ale jeho nájezd Vybíral i za pomoci obrany zlikvidoval. Pak se akce střídaly na obou stranách až do 65. min., kdy Roubal vysunul Lesonického do samostatného úniku a ten svůj nájezd proměnil, čímž rozhodl o vítězství domácích 4:3.

—————

Zpět