Výhra ve Velké Bíteši

15.10.2017 21:22

HC Spartak Velká Bíteš“B“ - HC Zastávka 1:10 (0:3,0:3,1:4)

Branky: Kozárek (Fišer,Gejdoš), Koblížek (Šedý), Koblížek (Vyhnalík,Šedý), Šedý (Vyhnalík), Šedý (Koblížek,Burian), Šedý (Stromecký), Stromecký (Kozárek,Lesonický), Kliner (Lesonický), Koblížek, Šedý (Lesonický,Koblížek)

Sestava: Vybíral (Bašus) - Fišer, Fiala, Burian, Vyhnalík, Kliner, Soběský - Koblížek, Lesonický, Šedý – Gejdoš,Stromecký, Kozárek

Nová sezóna nezastihla (jako již tradičně) domácí v optimálním rozpoložení. Od začátku diktovali tempo hosté, kteří pohybem dostávali domácí pod velký tlak. Jen skvělé zákroky domácího Škody držely naděje domácích na příznivý výsledek. To ovšem dlouho nevydrželo a po několika chybách a zbytečných vyloučeních prohrávali v polovině utkání již o pět branek, a i výborný Škoda musel střídat. V některých částech hry domácí hru vyrovnali a byli i lepší, ovšem po několika minutách opět převzali iniciativu hosté a postupně navyšovali skóre ve svůj prospěch, především se činili Koblížek a Šedý, kteří dohromady nastříleli sedm branek. I domácí se dočkali svého čestného úspěchu, kdy se po individuální akci ve třetí třetině prosadil nadvakrát Šíma. Největší rozdíl mezi oběma mužstvy byl v osobních soubojích, které hosté s bravurou vyhrávali a získávali tak znatelnou převahu v celém zápase. Zasloužené vítězství hostů, ovšem pro domácí dosti krutý výsledek.

—————

Zpět