S Bitýškou doma za 3 body

22.01.2017 21:49

HC Zastávka - HC Veverská Bítýška 6:4 (0:1,3:0,3:3)

sestava HC: Vybíral ( Zvolánek) - Fišer, Fiala - Kliner, Vyhnalík -Koblížek, Kozárek, Sedláček - Mikule, Stromecký, Brekke - Fuchs, Lesonický, Gejdoš.

Branky HC Zastávka:  Kozárek, Gejdoš (Lesonický, Vyhnalík), Stromecký (Sedláček, Vyhnalík), Kozárek (Mikule,Brekke), Fišer (Kozárek, Sedláček), Koblížek (Stromecký, Fiala) 

Branky HC Vev. Bitýška: Hakl (Žofka), Dudák (Píša, Hajný), Jaroš (Hajný, Píša), Krupička (Slanina)

vyloučení: 8:7 navíc  Lesonický (Z) 20min. (OK) , Brekke (Z) 10 min.(OT), využití 1:1, 

rozhodčí.:  Sibera, Marek, Ryšavý
hráno na ZS v Rosicích, diváků: 50

První třetina utkání patřila domácím. Měli převahu, ale díky své střelecké nemohoucnosti a výbornému Dingovi v brance hostů, své šance neproměnili.  A tak když v 17.minutě krásně vysunul Žofka najetého Hakla a ten prostřelil Vybírala v brance domácích, vyhráli hosté třetinu 1:0.
Na začátku druhé třetiny po chybě hostující obrany vyrovnal Kozárek. Domácí pokračovali v náporu a po přihrávce Lesonického zpoza branky je poslal do vedení Gejdoš. V závěru třetiny se krásně uvolnil Stromecký a upravil stav po druhé třetině na 3:1.
Ve třetí třetině domácí zvýšili svůj náskok po brankách Kozárka a Fišera na 5:1. A to ještě Mikule neproměnil trestné stříleni. Hosté poté využili přesilovku a Dudák snížil na 5:2. Domácí oplatili stejnou minci a využitou přesilovkou odskočili opět o čtyři branky. Branku vstřelil Koblížek V závěru z toho udělali rozhodčí guláš, když poslali protestujícího Lesonického po neodpískaném faulu na svou osobu do sprch. Vzápětí dostal 10.min. i Brekke a hosté využili nekoncentrovanost domácích. V 58.minutě během 20.vteřin brankami Jaroše a Krupičky snížili na konečných 6:4. Nic více už jim domácí nedovolili.
 

—————

Zpět