Prohra na nájezdy se Zubry

28.10.2019 08:33
HC Zastávka - BK Zubři Bystřice n. P.      4 : 5 SN (3:2, 1:1, 0:1 - 0:1 SN)
 

branky HC: Šedý 3, Stromecký, asistence: Lučivňák 2, Svoboda, Lesonický, Fišer, Bednář

branky BK: Dudák 2, Musil 2 (SN), Čejka, asistence: Mach, Mráz, Ludvík, Škorpil, Tomášek, Bednář

vyloučení: 8:4, využití 0:2, oslabení 1:0

rozhodčí: Suchý, Havelka, Šťastná

Hráno na ZS v Rosicích, diváků 32

Dne 26.10.2019 přivítala Hc Zastávka na svém ledě soupeře z Bystřice nad Perštejnem. Domácí jsou zatím bez bodu a doufali, že si v domácím utkání napraví reputaci. Jenomže to byli hosté, kteří hned v úvodu první třetiny jako první skórovali. Hra byla vyrovnaná, domácím se však po dvou vydařených akcích podařilo vyrovnat a následně strhnout  vedení na svou stranu. Dvě minuty před koncem třetiny přidala domácí HC další branku a na časomíře svítilo 3:1 ve prospěch domácích. Minutu před koncem třetiny hráli hosté přesilovou hru, kterou bleskově proměnili a upravili stav na 3:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

V úvodu druhé třetiny byli Zubři potrestáni dvojitým menším trestem za nebezpečnou hru vysokou holí a domácí měli výhodu přesilové hry. Soupeř si však všechny šance domácích pohlídal a HC vyšla z přesilovky naprázdno. Hra pokračovala ve slušném tempu a snaha HC byla odměněna další brankou tentokrát na 4:2. Domácí však dvoubrankové vedení neudrželi, protože hosté využili přesilovou hru a snížili na 4:3. Tento stav vydržel do konce třetiny.

 

Úvod třetí třetiny domácím opět nevyšel a soupeřům se podařilo vyrovnat na 4:4. Třetí třetina byla ve znamení faulů ze strany HC, hrála ji z velké části v oslabení a s výsledkem už se jí nepodařilo nic udělat. V základní hrací době byl tedy výsledek 4:4 a následovalo prodloužení. To také nerozhodlo a utkání dospělo do samostatných nájezdů. Oba gólmani byli skvěle připraveni a odmítali za svá záda pustit jediný puk. Šťastnější v dovednostní soutěži byli nakonec hosté, kterým se podařilo jeden nájezd proměnit a zajistit si tak bonusový bod navíc z utkání.

 

—————

Zpět