POJĎ HRÁT HOKEJ

24.01.2019 08:56

Ve středu 23. 1. 2019 od 16 hodin se na zimním stadionu v Rosicích uskutečnil již druhý ročník náborové akce Pojď hrát hokej. Akce se zúčastnilo celkem 22 dětí.

Jako první přišla na řadu registrace, kde děti obdržely dárky včetně nového reprezentačního dresu. Poté byla pro ně a jejich rodiče připravená v jedné z kabin stadionu prezentace vedená Vladimírem Kozárkem, trenérem přípravky, o mládežnickém hokeji, aby se všichni dozvěděli vše potřebné o tomto sportu, potažmo klubu.

Následně už přišla řada na nejmenší příchozí účastníky, kteří si šli připravit vše potřebné k jejich tréninku. Nazuli brusle, nasadili si rukavice a přilbu, a hlavně si oblékli svůj hokejový dres. A pak vyrazili na led, kde na ně čekal maskot PUK a hokejová osobnost Rostislav Vlach. Děti měly možnost zúčastnit se různých her, střelby na branku aj. Současně v jedné třetině ledu probíhal pod vedením trenéra Petra Coufala ukázkový trénink přípravky s představením minihokeje.

Podle ohlasů a vyjádření rodičů, kteří přivedli své ratolesti, byla akce dobře připravena. Poděkování patří všem, kdo se na přípravě a realizaci této akce podíleli.

—————

Zpět