Dorost zvítězil v Boskovicích, prohrál ve Znojmě

26.09.2022 21:36

První mistrovské utkání v Regionální lize dorostu náš tým zvládl a zvítězil v Boskovicích. Na zisk prvních bodů ale v následujícím zápase se Znojmem nenavázal, když v druhém venkovním utkání v rámci jednoho víkendu prohrál vysoko 0:18.

HC Boskovice : HC Zastávka 4:5 (3:0, 1:3, 0:2)

Branky: Dubčák, Duchoň (Cach), Dubčák (Kozák), Cach (Duchoň), Dubčák (Židek)

Po nepovedené první třetině, kdy jsme neproměnili spoustu příležitostí a domácí nemilosrdně trestali, jsme vstoupili do prostřední části s odhodláním utkání zdramatizovat. Zodpovědný a velmi bojovný výkon všech 10 hráčů, který podpořil výborným výkonem také Tonda v bráně, jsme druhou třetinu ovládli a skóre po druhé třetině tak bylo velmi příznivé - 4:3! Poslední dějství nabídlo spoustu soubojů a šancí na obou stranách. Hráči ze sebe vydali maximum a odměnou jim bylo vyrovnání. V čase 55:45 dovršil svůj hattrick Dominik Dubčák a my šli poprvé v zápase do vedení. I přes závěrečný nápor, podpořený také hrou bez brankáře, se domácím již vyrovnat nepodařilo a my se tak mohli radovat z první výhry v RLD.

Sestava HC Zastávka: Mahn A. - Drábek M., Janas D., Kozák T., Doležal V. - Cach V., Duchoň J., Janoušek A., Žídek R., Dubčák D., Urban J.

HC Znojemští Orli - HC Zastávka 18:0 (3:0, 6:0, 9:0)

Sestava HC Zastávka: Mahn A. - Drábek M., Janas D., Kozák T., Doležal V. - Cach V., Duchoň J., Janoušek A., Žídek R., Dubčák D., Urban J.

—————

Zpět