Dobojováno - HC je na 3.místě

19.03.2017 08:23

HC Zastávka - HC Veverská Bítýška 8:4 (2:0,0:2,6:2)

branky HC Zastávka: Koblížek (Lesonický), Soběský (Mikule,Stromecký), Burian (Fišer,Lesonický), Mikule (Soběský,Stromecký), Brekke (Stromecký), Kozárek (Mkule,Brekke), Kozárek (Šedý), Lesonický (Koblížek, Sedláček)

branky HC Vev. Bitýška: Watzke (Píša, Jaroš), Jaroš (Žofka), Žofka (Hajný), Píša

vyloučení:   4:7, navíc Brza (V.B.) 10min.(OT), Skalník (V.B.) 5+20min.(OK), využití: 3:0, oslabení: 0:1

rozhodčí.: Dostál - Mezlík, Sibera

hráno na ZS Rosice, diváků 30

První třetina utkání byla vyrovnaná, domácí sice poslal ve druhé minutě do vedení Lesonický a v páté minutě zvýšil na 2:0 Soběský, ale hosté měli ve zbytku třetiny více šancí. Dokonce dvakrát netrefili prázdnou branku. A když zbytek šancí pochytal výborný Vybíral v brance domácích, skončila první třetina 2:0. Ve druhé třetině měli více ze hry a více šancí domácí, ale v brance hostů pro změnu čaroval Dinga. Hosté dvakrát udeřili, a tak byl stav utkání po dvou třetinách nerozhodný 2:2. O osudu zápasu rozhodl začátek třetí třetiny, kdy domácí využili přesilovku 5 na 3, kde za 8 sekund dokázal vstřelit gól Burian. V následné přesilovce 5 na 4 zvýšil na 4:2 Mikule,  za další minutu se trefil Brekke a zdálo se být rozhodnuto. Hosté se ale nevzdali.  Nejdříve se trefil Žofka a pak dokonce ve vlastním oslabení ujel Píša a snížil na 5:4 a bylo na drama zaděláno, domácí ale žádné nepřipustili. Dvakrát se trefil Kozárek a jednou Lesonický a bylo rozhodnuto. Domácí tak po zásluze vyhráli a získali třetí místo v KSM - Vysočina.

Sestava: Vybíral (Ševčík) - Fišer, Fiala - Kliner, Soběský - Burian, Mareček - Koblížek, Lesonický, Šedý - Mikule, Stromecký, Brekke - Gejdoš, Sedláček, Kozárek.

—————

Zpět